Üdvözöljük webáruházunkban!
Csak adószámmal rendelkező vállalkozókat / vállalatokat szolgálunk ki
A gyorsabb, kényelmesebb rendelés érdekében TÖLTSE LE ÁRLISTÁNKAT
Nem találja a keresett terméket?

Amennyiben nem találja a keresett terméket
úgy kérjük elérhetőségeink valamelyikén vegye fel velünk a kapcsolatot!


Email: info@inoxnagyker.hu
Telefon: +36 20 267 7231

Használja ki kedvezményeinket!

nettó 100 000 Ft feletti vásárlás esetén -10%
nettó 500 000 Ft feletti vásárlás esetén -20%
kedvezményt adunk automatikusan!


Szállítás: 1-2 munkanap a raktári termékekre, az egyedi termékekre 5-12 munkanap.

Az Inoxnagyker.hu Kft. kijelenti, hogy weboldalainak böngészését és webáruházában a vásárlást mindenki csak és kizárólag a saját felelősségére teheti.

Az Inoxnagyker.hu Kft. weboldalai, illetve webáruházának tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az Inoxnagyker.hu Kft.-nek van joga.

Tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy átdolgozni. Az Inoxnagyker.hu Kft. azonban beleegyezik abba, hogy – saját, a személyes használatot meg nem haladó mértékben – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

Az Inoxnagyker.hu Kft. kijelenti, hogy az alábbiakban felsorolt esetekből adódó problémákat teljes mértékben a felelősségi körén kívül esőnek tartja:

  • A neten küldött vagy fogadott bármilyen adatokból származó probléma.
  • Az internetes hálózat üzemzavara, ami megakadályozza az Online áruház akadálytalan működését.
  • Bármilyen meghibásodás a vételi eszközben.
  • Bármilyen adódó probléma – függetlenül attól, hogy papír alapú vagy elektronikus – levél formában érkezett.
  • Bármely adat elveszéséből adódó probléma.
  • Bármely szoftver rossz működése.
  • Bármilyen program hibájának következményei.
  • Bármilyen technikai hiba következményei.

Előfordulhat, hogy a weboldalakon az Inoxnagyker.hu Kft akaratától független változtatás történik, ezért az Inoxnagyker.hu Kft semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

Az Inoxnagyker.hu Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, elérhetőségét korlátozza, vagy akár teljes mértékben szüneteltesse azt.

Az Inoxnagyker.hu Kft. mindent megtesz azért, hogy a weboldalain közölt minden információ pontos legyen feltöltésekor. Ennek ellenére, a cég sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre – az árakat is beleértve, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. Minden változtatás a webáruházban történt megjelenésének időpontjától lép életbe. A https://inoxnagyker.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

Az Inoxnagyker.hu Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az Inoxnagyker.hu Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Az Inoxnagyker.hu Kft. – a weboldala használata során tudomására jutott bármilyen személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. A vásárló tudomásul veszi, hogy ha bármely személyes adatát eljuttatja az Inoxnagyker.hu Kft-hez, ezzel hozzájárulását is adja egyben ahhoz, hogy azt az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – az Inoxnagyker.hu Kft. nyilvántartsa és kezelje.


Budapest, 2012. április 22.